گروه فناوری پرندگروه فناوری پرند
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ پرند
  • مقاله
  • ویدئو
  • اینفوگرافیک
  • اخبار و اطلاعیه
با ما تماس بگیرید
  • صفحه اصلی
  • وبلاگ پرند
  • مقالات
  • مدیریت مشکل ؛ تغییر دهنده بازی، خالق ارزش!

وبلاگ گروه فناوری پرند

مدیریت مشکل ؛ تغییر دهنده بازی، خالق ارزش!

توسط مژده مرشدی / شنبه, 30 شهریور 1398 / منتشر شده در مقالات, مقاله کاربردی
مدیریت مشکل زمان تقریبی مطالعه: 8 دقیقه

آیا چالش‌­های فرآیندهای مدیریت خدمات فناوری اطلاعات می‌توانند به خلق ارزش بیانجامند؟

به نظر شما با وجود پرداختن بسیاری از سازمان‌­ها به موضوع مدیریت مشکل، چرا همچنان رخدادهای تکراری از عوامل مؤثر در کاهش کیفیت خدمات سازمان‌ها هستند؟ آیا به اندازه‌ی کافی به موضوع مدیریت مشکل پرداخته نشده؟ آیا مفاهیم این بِهین‌­روش به‌درستی درک نشده‌­اند؟ مدیریت مؤثری بر رویه‌ی شناخت و تحلیل مشکلات وجود نداشته است؟ ساختار منسجمی برای این موضوع تعریف نشده است؟ راه حل­‌ها آنقدر کارآمد نبوده‌اند که از تکرار رخدادها جلوگیری کنند؟ درمجموع، چه عواملی در بهره‌مندی از نتایج فرآیند مدیریت مشکل مؤثر هستند؟

به‌صورت کلی، هم‌راستایی فرآیندهای مدیریت رخداد (Incident Management) و مدیریت مشکل (Problem Management) منجر به درهم‌تنیدگی بسیار این دو فرآیند می‌شود.

فرآیند مدیریت مشکل به یافتن علل وقوع یک یا بیش از یک رخداد می­‌پردازد، درحالی‌که مدیریت رخداد در پِی بازگردانی خدمت (service) در اولین زمان ممکن است. تمایز این فرآیندها و اینکه از چه مقطعی این دو به یکدیگر تبدیل می­‌شوند از موارد مهمی است که باید به آن پرداخته شود.

یکی از مثال­‌های رایج در این زمینه مثال پزشک و بیمار است. هدف پزشک در وهله‌ی اول بهبود وضعیت عمومی بیمار است (مشابه بازگرداندن خدمت) و پس از آن، با تجویز داروهای مرتبط، می‌کوشد ریشه‌ی‌ بیماری را پیدا کند (مشابه ریشه­یابیِ اختلال پیش‌آمده).

بر مبنای تعاریف ارائه‌شده در بهین‌­روش فناوری اطلاعات (ITIL)، فرآیند مدیریت مشکل مجموعه­‌ای از فعالیت­‌هاست که در راستای بهبود کیفیت خدمت و کاهش تأثیر خطاهای تکراری و خرابی­‌ها عمل می­‌کند. این فرآیند شامل شناسایی و درک مشکلات و علل آن‌ها، اولویت‌­بندی و اطلاع‌­رسانی این موارد و تصمیم­‌گیری برای حل و یا کاهش تأثیرات آن‌هاست.

در صورتی که فرآیند مدیریت مشکل درست و دقیق پیاده‌­سازی شود، می‌تواند دستاوردهای کلان بسیاری برای سازمان داشته باشد. برخی از مهم‌ترینِ این دستاوردها عبارت‌اند از:

  • تحلیل مناسب روندها
  • تحلیل تأثیر ریسک های محتمل
  • تصمیم‌گیری های موفق در حوزه‌ی کسب و کار
  • بهبود خدمات

مدیریت مشکل در جایگاه یک چالش

 

چالش­ها راه‌حل‌ها
· نداشتن تمرکز کافی بر نقش‌­ها و مهارت‌­ها/ ویژگی‌های مورد نیاز

· انتخاب افراد نامناسب برای ایفای نقش‌هایی مانند مدیر فرآیند مدیریت مشکل

· نداشتن درک کامل و صحیحی از ماهیت فعالیت‌ها

· اعطای نقش به اشخاصی که در زمینه‌های مرتبط نظیر پیشخوان خدمت (میز خدمت) موفق بوده‌اند، نمی‌تواند ضامن موفقیت در مدیریت مشکل باشد.

· نیازمند مهارت‌­های ارتباطی و مدیریتی قوی، ثابت‌قدم، تمام­‌کننده

· بهترین نتیجه همواره از تعاملات مناسب در یک کسب‌­وکار به دست می‌­آید. علاوه بر این، توافق بر سر اولویت‌­بندی، بودجه، استراتژی و… می­‌تواند به کاهش تقابلات کمک کند.

· افزایش شفافیت وظایف، اهداف و استراتژی‌ها

· فرآیندهای نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، نباید همچون واحدهای مستقل دیده شوند و لازم است همه‌ی واحدها به این درک برسند که هر یک بخشی از زنجیره تأمین ارزش هستند.

· تمرکز کم‌تر بر روال‌­های اداری و تأکید و تمرکز بیشتر بر فعالیت‌های ارزش‌آفرین.

هندسه‌ی نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات (ITSM Geometry)

پیش از آنکه به جزئیات فرآیند مدیریت مشکل و ارزش‌­هایی بپردازیم که این فرآیند در سطوح مختلف برای سازمان ایجاد می‌­کند، اجازه دهید از منظرهای گوناگون به نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات (ITSM) نگاهی بیاندازیم.

به صورت کلی، در طراحی فرآیندها، برقراری ارتباط میان مؤلفه‌­های فرآیند و یکپارچگی میان آن‌ها امری ضروری است ـ البته این امر در سازمان­‌های بزرگ، ملموس‌­تر و ضروری‌­تر است. در همین راستا و به منظور بهره‌­مندی حداکثری از فرآیند مدیریت مشکلات، لازم است اهداف سازمان و اهداف کلیدی مدیریت مشکل شناسایی شوند.

از آنجا‌که رسالت اصلی نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، بهبود مستمر خدمات بوده و مدیریت مشکل از ارکان اصلی به ثمر رسیدن این رسالت است، در این بخش به هندسه نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات پرداخته و جایگاه مدیریت مشکل را بررسی می­کنیم.

بهبود مستمر خدمات، جدای از فرآیندها، چهار بخش اصلی دارد که، در نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، تمرکز بر آن‌ها امری ضروری است:

  • کاتالوگ خدمات
  • پیشخوان خدمت (میز خدمت)
  • موتور مدیریت خدمات فناوری اطلاعات (ITSM engine)
  • بهبود خدمت (CSI)

مدیریت مشکل؛ یکی از ارکان مثلث بهبود مستمر خدمت (CSI)

بر کسی پوشیده نیست که فرآیند مدیریت مشکل به‌تنهایی کارآمد نیست و بخشی از نظام مدیریت خدمات فناوری اطلاعات است. به بیان بهتر، این فرآیند بخشی از حلقه‌ی بهبود است که خود شامل شاخص‌­ها، گزارش‌ها و فرآیند مدیریت دانش است.

به واسطه شاخص‌­های تعریف‌­شده در ابعاد مختلف مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، در سطوح مختلف کارشناسی و یا مدیریتی، گزارش‌های متنوعی آماده می‌شود. بر اساس این گزارش‌ها و یافتن الگوهای اختلال‌ها، می­‌توان به شناسایی مواردی پرداخت که قابل بحث و تحلیل هستند. پس از آن، با تعریف تیمی مرتبط با مسائل شناسایی‌­شده، می­‌توان به یافتن راه حل‌­ها و تست و ارزیابی آن‌ها اقدام نمود و در نهایت، در قالب مجموعه‌های دانش، در قسمت­های مختلف از آن بهره برد.

درخت ارزش مدیریت مشکل

نتایج پیاده سازی مؤثر مدیریت مشکل به قدری می تواند گسترده باشد که می توان آن را در دو سطح کلی (ریشه) و جزئی (برگ‌ها) دسته‌بندی نمود.

ارزش فرآیند مدیریت مشکل در کلی‌ترین سطح ریزدانگی (نماد ریشه)

در کل، برای سازمان­‌ها، یافتن سطح مناسبی برای تحلیل مشکلات کار ساده‌ای نیست. باید همواره اولویت مشکلات را درنظر داشته باشیم و ببینیم که اساساً کدام مشکلات ارزش تشریح و ریشه‌­یابی دارند، به­‌گونه‌ای ‌که زمانی که صرف راه­‌حل­ها و تحلیل آن‌ها می‌­شود، در مقایسه با راهکارهای یافته‌شده، مقرون‌به‌صرفه باشد.

باید درنظر داشت که، در برخی موارد، راه حل­‌های یافت‌شده بنا به دلایلی مانند مسائل سیاسی، الزامات بالادستی و… قابل استفاده نیستند. با تمرکز بر خروجی­‌ها و دستاوردهای واقعی (از منظر مشتریان، کارکنان و سازمان‌­ها) می­‌توان این مرز را شناسایی شود.

1. کاهش رخدادها

شاید نخستین راه برای نشان دادن مزایای مدیریت مؤثر مشکل و اثبات کارایی آن، ارائه‌ی گزارش نمودارهایی مرتبط با رخدادهای ریشه‌­یابی‌­شده است؛ نمودارهایی که نشان می‌دهند روند کلی این رخدادها رو به پایین است.

به باور برخی افراد، تعداد رخدادها صرفاً ربطی به مدیریت کارآمد مشکلات ندارد. اما چنانچه تعصب را کنار گذاشته و موشکافانه به دستاوردها نگاه کنیم، می‌بینیم که در بیشتر سازمان‌­هایی که مدیریت مشکل استقرار یافته ­است، مدیران اذعان می‌کنند که مهم‌ترین عامل مؤثر در کاهش رخدادها، مدیریت مؤثر مشکلات بوده است.

شما می­‌توانید مشکلات را با ردیابی و پایش حوادث تکراری اصلاح کنید. البته برای این کار به روشی برای تشخیص تکرار رخدادها نیاز دارید. یک روش ساده بررسی رخدادهای مرتبط با یک مشکل خاص است. برای مثال، فرض کنید که این رخدادها باهم مرتبط هستند، پس علل ایجاد چنین رخدادهایی هم باید به هم مرتبط باشند. از این رو، می‌توان این رخدادها را تکراری در نظر گرفت و به بررسی و آنالیز تمام آن‌ها پرداخت. به این ترتیب، با یافتن ریشه‌ی اصلی رخدادها، می‌­توان از تکرار مجدد آن‌ها جلوگیری کرد.

2. بهبود رضایت

دومین نتیجه‌ی حاصل از استقرار مدیریت مشکل بهبود رضایت است. این بُعد از ارزش مدیریت مشکل، از منظر تأثیرگذاری بر فرهنگ سازمانی، قابل بررسی است. مدیریت مشکل همیشه تأثیر بسزایی بر بهبود همکاری بین افراد و تیم­‌ها، معرفی فرهنگ بدون سرزنش و بهبود اشتراک دانش داشته است (در ادامه، به تفصیل به این مورد می‌پردازیم). بنابراین، از مزایای مدیریت مشکل می‌توان به بهبود فرهنگ سازمانی اشاره کرد.

ارزش فرآیند مدیریت مشکل در کلی‌ترین سطح ریزدانگی (نماد ریشه)

در این قسمت به پنج دستاورد فرآیند مدیریت مشکل می‌پردازیم:

1- آزادسازی منابع برای فعالیت­های ارزش‌آفرین

بزرگ‌ترین چالشی که در فرآیند مدیریت مشکل با آن روبه‌رو هستیم «کار زیاد» و «زمان ناکافی و نامناسب» برای پرداختن به این مهم است. اما:

  • همواره باید در صدد حل‌و‌فصل مشکلات برآییم و برای ریشه­‌یابی آن‌ها زمان بگذاریم، هرچند که آن مشکلات در ساختار مدیریت مشکل نباشند.
  • اما چون این تلاش‌­ها به صورت موردی هستند و ساختار مناسبی ندارند، طبیعی است که به دستاوردهای اصلی مدیریت مشکل دست نیابیم.
  • رفتار ما در برابر مشکلات، بیشتر واکنشی است، هرچند که تکراری باشد.
  • ممکن است تصور کنیم که ریشه­‌یابی مشکلات روند رسیدگی به امور دیگر را کُند می‌کند و اجازه نمی‌دهد ‌چابکی لازم را داشته باشیم. اما همواره باید در نظر داشته باشیم که صرف زمان، برای ریشه‌یابی مشکلات، به‌هیچ‌وجه کار اضافه نیست و در نهایت ذخیره کردن زمان است:

اگر صرفاً 10درصد زمان خود را در بازه‌ی زمانی مثلاً 3 ماهه صرف مدیریت مؤثر مشکلات بکنید، دست‌کم 20درصد (و حتی بیشتر) در زمان لازم برای حل‌و‌فصل رخدادها و رفع خطاها صرفه‌­جویی کرده­‌اید… این هزینه را سرشکن کنید در بخش‌­های مختلف توسعه، طراحی، ساخت و…! با این حساب، به نظر منطقی نیست که از وجود بهین­‌روش­های مطرح دنیا بهره نبریم.

برگ ارزش 1: یکی از مزایای اصلی مدیریت مشکل کمک به صرفه‌جویی در زمان و صَرف آن برای فعالیت‌­های مهم‌تر است.

2. ارائه خدمت، بدون خطا و با حداکثر سرعت

زمان ذخیره‌شده را می­‌توان صرف ارائه‌ی خدمت مؤثرتر و مهم‌تر کرد. گرچه همواره یکی از اهداف ما افزایش چابکی است، نباید فراموش کرد که «بدون پایداری وضعیت سازمان، نمی‌­توان به چابکی مورد نظر دست یافت.»

بسیاری از متونی که به مباحث توسعه‌ی چابک و ارائه خدمات مبتنی بر اصول چابکی پرداخته­‌اند، بر اهمیت حل نظام­‌مند مشکلات تأکید کرده‌­اند. همچنین، یافتن ریشه‌ و راه حل مشکلات به پایداریِ کسب­‌وکار شما و ارائه‌ی بهتر خدماتتان کمک می‌کند.

به صورت کلی، تجزیه و تحلیل‌هایی که صَرف یافتن علت اصلی رخدادها می­‌شوند، نه‌تنها به رفع رخداد فعلی کمک می­کنند، بلکه می­‌توانند مانع وقوع رخدادهای مشابه در آینده شوند. هرچند که همیشه این احتمال وجود دارد که رخدادهای احتمالیْ مشابه رخدادهای پیشین نباشند.

یک نمونه‌ی واقعی: خطای یکی از رویه­‌های ارائه خدمات ریشه‌­یابی شده ­است. موضوع بر سر روش انجام تست‌­هاست. علت اصلی خطا نبودِ گام اعتبارسنجی بوده است. وقتی مشکل را ریشه‌یابی می‌کنیم، درمی‌یابیم که به­‌واسطه‌ی همین خطا، ممکن است بسیاری از خدمات مرتبط نیز دچار اختلال شوند.

بنابراین، همواره باید به خاطر داشته باشیم که پایداری سیستم و چابکی نسبت مستقیمی با هم دارند و افزایش پایداری سیستم مساوی است با افزایش چابکی.

برگ ارزش 2: افزایش دقت و بهبود کیفیت ارائه خدمت یکی از مزایای مدیریت مؤثر مشکلات است.

3. بهبود رضایت مشتریان

از دیدگاه مشتریان، مدیریت مؤثر مشکل مزایای آشکاری دارد که از مهم­‌ترین آن‌ها می‌­توان به «پایداری» و «بهبود مستمر خدمت» اشاره کرد. حذف و یا کاهش مشکلات اساسی به کاهش رخدادها خواهد انجامید.

ازآنجاکه ریشه‌یابی مشکلات، تیم ارائه خدمت را از شَر واکنش‌های ناگهانی نجات داده، تمرکز آن‌ها در رویه­‌های معمول کاری به‌هم نمی‌خورد و این موضوع سبب بالارفتن کیفیت خدمات و ارزش افزوده می‌گردد.

علاوه بر این، زمانی‌که شما به ریشه‌­یابی رخدادی می‌­پردازید و گزارش جامعی از مسائلی که ذینفعان یا مشتریان را نگران می‌کند به آن‌ها ارائه می‌دهید و آنها را مطمئن می‌کنید که این اتفاق دیگر تکرار نخواهد شد ـ البته باید این موضوع را با گذشت زمان اثبات کنید ـ تأثیر چشمگیری بر آن‌ها خواهید گذاشت.

برگ ارزش 3: سومین بخش از گزاره‌ی ارزش مدیریت مشکل، مستقیماً به رضایتمندی مشتریان می‌انجامد که در گذر زمان و بر اثر تعاملات مؤثر با آن‌ها به‌دست می­آید.

جز نکاتی که در بالا به آن اشاره شد، ارزش‌­های دیگری هم هستند که شاید کم‌تر مشهود باشند، اما همان‌قدر ارزشمند هستند؛ مانند افزایش انگیزه و تعهد پرسنل. مسئله این است که آگاهی از چگونگی رفع یک مشکل ـ حتی دانستن اینکه از کجا شروع کنیم ـ اعتمادبه‌نفس کارکنان را افزایش داده و آن‌ها هنگام مواجهه با مشکلات، فشار روانی و اضطراب کم‌تری را متحمل خواهند شد. وقتی مشکلی شناسایی می‌شود، کارمندان احساس بهتری خواهند داشت، چون هم کانال اعلام مشکل مشخص است و هم مطمئن می‌شوند که دغدغه‌­ها و مسائل آن‌ها شنیده می­شود.

برگ ارزش 4: داشتن نظم و قاعده در روند مدیریت مشکلات، از مرحله‌ی چگونگی اعلان و حتی کانال اعلان آن تا مرحله‌ی حل و فصل، سبب می‌شود که وظایف و تعهدات هر تیم و هر فرد مشخص باشد.

4. تبدیل همکاری و تعامل به رفتاری معمول

درگیرشدن واحدها برای یافتن راه‌­حل مشکل، این امکان را می­دهد که مرز بین واحدها و حتی سازمان‌­ها شکسته شود. خوب است که همواره خواسته‌ها و انتظارات تأمین­‌کنندگان و شرکای خود را در نظر داشته باشید.

برگ ارزش 5: بهبود تعاملات یکی از نتایج جانبی و البته انکارناپذیر مدیریت مشکل است.

حرف آخر

اجرای مؤثر فرآیند مدیریت مشکل یکی از مفیدترین اقداماتی است که می­‌تواند ضامن بهبود خدمات فناوری اطلاعات در یک سازمان باشد. در نظر داشته باشید که اگر در پیاده‌­سازی­ فرآیند مدیریت مشکل با شکست روبه‌رو شده و یا موفقیت محدودی کسب کرده‌اید، قطعاً به عوامل کلیدی‌ای نظیر اهمیت حضور یک مدیر مشکل آموزش‌­دیده و خبره و یا بهره­‌مندی از روش­‌های ساختارمند به قدر کفایت توجه نشده نکرده‌اید. اما، با رعایت چند راهکار ساده مبتنی بر بهین­‌روش­های مطرح مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، عملکرد مدیریت مشکل می‌تواند از روز اول موفق بوده و یا، در بدترین حالت، سازمان را از سطح پایین عملکرد فعلی خود نجات دهد.

منابع:

www.linkedin.com

www.linkedin.com

www.linkedin.com

www.cherwell.com

برچسب ها: مدیریت مشکل

درباره مژده مرشدی

من دانش آموخته رشته مهندسی فناوری اطلاعات هستم. تحلیل و توسعه کسب و کار در حوزه مدیریت خدمات فناوری اطلاعات همواره از علایق من بوده است. در این وب سایت، مطالب کاربردی که حاصل از مطالعات تخصصی و تجاربم هست را به اشتراک می گذارم.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

  • علیرضا بزرگمهری مشاور هیات مدیره گروه فناوری پرند

    رهنمون هایی برای همه کشورها حتی ایران، همسویی ITIL با بهروش ها

  • صنعت فین‌تک در دنیای پس از کرونا

  • هشت قابلیت که برای انتخاب ابزار ITSM سازمان خود باید در نظر بگیرید

  • وضعیت مدیریت خدمات در سال ٢٠٢١

  • داستان پذیرش ITIL توسط بانک مرکانتیل / از ایجاد نقش ITIL بپرهیزید، مگر آنکه واقعاً به آن نیاز باشد

  • چهار ویژگی ضروری انتخاب راهکار ITSM

    چهار ویژگی ضروری ابزار ITSM

  • اتوماسیون پیشخوان خدمت

    آیا توفان اتوماسیون در حال نزدیک‌شدن به پیشخوان خدمت است؟

  • وضعیت خدمات سلف سرویس

    وضعیت موفقیت خدمات سلف‌سرویس فناوری اطلاعات

برچسب های مطالب

B2B BRM CRM GDPR IT ITIL ITIL4 ITSM VeriSM Wendia استاندارد ایزو استراتژی خدمت امنیت اینفوگرافیک بانکداری بهبود مستمر خدمت تحلیل تأثیر بر کسب و کار تحول دیجیتال خودکارسازی دواپس راه پرداخت صنعت پرداخت عصر تراکنش فرآیند انجام درخواست فروش مدیریت انتشار و استقرار مدیریت تداوم خدمات فناوری اطلاعات مدیریت تغییر مدیریت خدمات سازمانی مدیریت دارایی و پیکربندی مدیریت دانش مدیریت دسترس پذیری مدیریت رخداد مدیریت رویداد مدیریت ریسک مدیریت سطح خدمت مدیریت ظرفیت مدیریت مالی مدیریت مشکل مدیریت پرداخت مدیریت پروژه نرم افزار POB پیشخوان خدمت چابک کارکردهای حیاتی کسب و کار

بی‌خبر نمانید!

آدرس ایمیل خود را وارد کنید تا پربازدیدترین محتواهای وبلاگ گروه فناوری پرند را در ایمیل خود دریافت کنید.

گروه فناوری پرند

  • چرا پرند؟
  • همان پرند هستیم
  • وبلاگ پرند
  • ارتباط با گروه فناوری پرند
  • مشتریان ما
  • داستان موفقیت مشتری
  • درخواست جلسه دموی اختصاصی
  • فرصت‌های شغلی

صفحات پر بازدید

  • آشنایی با نرم‌افزار Wendia POB G6
  • مدیریت پیشخوان خدمات
  • مدیریت دارایی و پیکربندی
  • مدیریت تغییر و پروژه
  • مدیریت انبار و خرید
  • مدیریت سطح خدمات
  • مدیریت زمان و منابع
  • مدیریت صورتحساب و امور مالی
  • یکپارچگی با نرم‌افزارها
  • راهکار Bank On
  • راهکار شرکت‌های پرداخت
  • راهکار صنعت بانکداری
  • راهکار صنعت مخابرات
  • راهکار صنعت رایانه و فناوری‌های وابسته
  • گواهینامه‌های بین‌المللی پشتیبانی از ITIL
  • کارکردهای نرم‌افزار در حوزه ESM و ITSM

ارتباط با ما

  • نشانی: تهران، خیابان سهروردی، خیابان خرمشهر، خیابان عربعلی، کوچه دوم، پلاک ۲۱، واحد ۴
  • تلفن: ۸۸۵۰۱۳۵۷
  • فکس: ۸۸۵۰۱۳۵۸
  • پست الکترونیک: info[at]parand.ir
ارائه‌دهنده راهکارهای مدیریتی مبتنی بر ITIL

ایده شکل‌گیری «گروه فناوری پرند» با گردهم آمدن افکاری جوان و متخصص در حوزه فناوری اطلاعات و با هدف ارائه راهکارهای نوین مدیریت فناوری اطلاعات، پرورش یافت. و در مرداد ماه ۱۳۸۴، با کسب مجوز از شورای عالی انفورماتیک، گروه فناوری پرند تأسیس شد. و به عضویت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای درآمد. بهبود فرآیندهای مدیریت فناوری اطلاعات در کشور، از اولین اهدافی بود که با پیوست جوانان متخصص به این گروه، پیگیری شد. و همکاری با سازمان‌هایی نظیر مرکز داده سامانه هوشمند سوخت، بانک انصار، بیمه سامان، شرکت توزیع برق مشهد، شرکت برق منطقه‌ای تهران و... از دستاوردهای دهه اول فعالیت بود.
در دهه دوم فعالیت با تمرکز فعالیت‌های شرکت بر راهکارهای مدیریتی مبتنی بر ITIL و ارائه راهکاری بومی‌سازی شده و مبتنی بر استانداردهای جهانی، منجر شد تا همکاری با سازمان‌هایی نظیر بانک ملی ایران، بانک ملت، بانک مسکن، بانک آینده، سازمان برنامه و بودجه کشور، شرکت خدمات انفورماتیک، شرکت توسن تکنو، شرکت بهسازان ملت، شرکت مخابرات ایران، شرکت به پرداخت ملت و... نیز به افتخارات گروه فناوری پرند افزوده شود.

  • حقوق محتوای تمام صفحات (متون، تصاویر، فایل‌های ویدئویی) محفوظ است و کپی‌برداری از آنها بدون ذکر نام «گروه فناوری پرند» مجاز نیست.
بالا