درباره پرند
ایده شکلگیری «گروه فناوری پرند» با گردهم آمدن افکاری جوان و متخصص در حوزه فناوری اطلاعات و با هدف ارائه راهکارهای نوین مدیریت فناوری اطلاعات، پرورش یافت. در سال های آغازین دهه هشتاد شمسی و با ظهور و گسترش راهکارهای فناوری اطلاعات در ایران؛ تقویت زیرساخت های مورد نیاز، بومی سازی راهکارهای بین المللی، تحلیل روندهای کسب و کاری و به خدمت گرفتن استانداردهای روز دنیا، بیش از هرچیز احساس می شد. از این رو، بنیانگذاران «گروه فناوری پرند» گرد هم آمدند تا با تأسیس گروهی متشکل از جوانان متخصص و پر انرژی، خلأ موجود را پر کرده و پاسخی برای این نیاز باشند.
در مرداد ماه ۱۳۸۴، با کسب مجوز از شورای عالی انفورماتیک، گروه فناوری پرند تأسیس شد و به عضویت سازمان نظام صنفی رایانه ای درآمد. بهبود فرآیندهای مدیریت فناوری اطلاعات در کشور، از اولین اهدافی بود که با پیوست جوانان متخصص به این گروه، پیگیری شد و همکاری با سازمان هایی نظیر مرکز داده سامانه هوشمند سوخت، بانک انصار، بیمه سامان، شرکت توزیع برق مشهد، شرکت برق منطقه ای تهران و... از دستاوردهای دهه اول فعالیت بود.
در ابتدای دهه نود، با هدف استانداردسازی مدیریت خدمات فناوری اطلاعات در کشور، گروه فناوری پرند اقدام به کسب نمایندگی یکی از نرم افزارهای مورد تأیید نهادهای بین المللی نمود تا راهکاری بهینه در زمینه مدیریت خدمات فناوری اطلاعات، مدیریت خدمات کسب و کار و مدیریت خدمات شهروندی ارائه نموده و در راستای رضایتمندی هرچه بیشتر مشتریان گام بردارد. بدین منظور و با در نظر گرفتن زیرساخت ها و الزامات بومی و رایزنی با شرکت های بین المللی، نمایندگی خاورمیانه شرکت Wendia AG International، یکی از برترین ارائهدهندگان راهکارهای ITSM و ESM در دنیا، کسب شد تا راهکار مدیریت خدمات فناوری اطلاعات POB جهت پیاده سازی فرآیندهای ITIL بومی سازی شود. در ادامه این شرکت به جهت توسعه سبد محصولات خود اقدام به پیاده سازی ساز و کارهای مربوط به حاکمیت، ریسک و انطباق مبتنی بر چارچوب ISMS و COBIT در قالب ماژول حاکمیت، ریسک و انطباق مبتنی بر ابزار Servia نموده است.
خرید مجوز استفاده از نرم افزار، بومی سازی در حوزه زبان و تقویم مورد نیاز، تدوین فرآیندها و بومی سازی آن ها، پیاده سازی فرآیندها در نرم افزار و یکپارچه سازی با سایر نرم افزارهای سازمانی توسط متخصصین گروه فناوری پرند صورت گرفت که منجر به همکاری با سازمان هایی نظیر بانک ملی ایران، بانک ملت، بانک مسکن، بانک آینده، بانک سینا، بانک رفاه کارگران، بانک صادرات ایران، بانک توصعه صادرات ایران، پست بانک ایران، بانک صنعت و معدن، بانک شهر، شرکت خدمات انفورماتیک، شرکت توسن تکنو، شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش، شرکت گلرنگ سیستم، گروه فنآوران هوشمند بهسازان فردا، شرکت بهسازان ملت، شرکت مخابرات ایران، شرکت به پرداخت ملت و... گردید.
شایان ذکر است، گروه فناوری پرند به جهت تسهیل دریافت خدمات پشتیبانی، اخذ مجوزهای امنیتی داخلی مانند افتا و نیازمندی های اختصاصی مشتریان داخلی خود، در سال 1400 اقدام به انتقال دانش و خرید مالکیت مادی و معنوی ابزار شرکت Wendia AG International با نام تجاری POB G6 نمود که این ابزار را گروه فناوری پرند با نام تجاری سرویا در ایران عرضه می نماید.